TVRTKA OCINJE MARKET - DUBROVNIK

HIDROIZOLACIJE, TERMOIZOLACIJE, PROTUKOROZIJA, BOJE I PREMAZI NAJNOVIJE III GENERACIJE


Tvrtka je od svog osnutka 1993. godine specijalizirana i ovlaštena za izvođenje radova na vanjskim i unutarnjim hidroizolacijama i termoizolacijama svih objekata u graditeljstvu, trajnoj protukorozivnoj zaštiti, unutarnjim i vanjskim dekoracijskim radovima,...
Zahvaljujući najnaprednijoj tehnologiji premaza i aditiva u svijetu koju koristimo i iskustvu koje imamo, s ponosom ističemo našu tvrtku i njenu djelatnost. Generalni smo zastupnici i izvođači radova za jugoistočnu Europu firmi "DOTHEE" RD-coatings iz Belgije,"WESTOX" iz Australije, "THERMOSHIELD" iz SAD-a, te ovlašteni izvođači radova za firme "SIKA", "MAPEI", RPM-MATHYS. Najnovija – III GENERACIJA ovih materijala pruža dugotrajnu garanciju sigurnosti i najveće ekološke standarde koji se primjenjuju u svijetu.

 


PROGRAMI ZASTUPSTVA:

Polutekući i tekući premazi renomiranih svjetskih firmi: "DOTHEE" RD-coatings, "WESTOX" i "THERMOSHIELD", su testirani na mnogim američkim, japanskim i europskim institutima, kao i na Institutu Građevinarstva Hrvatske – IGH Zagreb, te posjeduju certifikat kvalitete i standarda ISO 9001 : 2000. "DOTHEE" RD-coatings, "THERMOSHIELD" i "WESTOX" premazi su na bazi visokoakrilnih polimera raspršenih u vodi, nisu štetni za okoliš – ekološki, potpuno su otporni na vremenske uvijete, U.V. zrake, nezapaljivi - samogasivi, trajno elastični – od 200 do 1300 %, paropropusni – "dišu", prijanjaju na sve podloge, bezšavni su – nanose se kistom, valjkom i bezzračnom pumpom, jednostavni za nanošenje, dekorativni, dugotrajni – ne stare, ne gube pigment boje,...

RD Coatings

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji proizvodnje svojih premaza, RD-coatings nudi kompletnu paletu hidroizolacijsko - protukorozivno - dekoracijskih proizvoda za vanjsku i unutarnju zaštitu svih objekata i svih površina u niskogradnji, visokogradnji, te na pokretnim objektima u vodi, na kopnu i u zraku.

WESTOX Europa

Australska renomirana firma osnovana 1976. godine koja je razvila posebne tekuće hidroizolacijske sisteme za unutarnju zaštitu protiv negativnog-hidrostatskog potiska i renovacijske premaze za povijesne i nove objekte u građevinarstvu. Zbog bolje opskbljenosti tržišta ovim visokokvalitetnim proizvodima, firma WESTOX je u Njemačkoj otvorila tvornicu koja pokriva naš kontinent – Europu. 
„OCINJE MARKETing“ d.o.o.
Vukovarska 30, 20 000 Dubrovnik-Hrvatska
Tel. ++385(20) 411-779, Fax. ++385(20)333-394
E-mail: ocinje-market@du.t-com.hr