KROVNE POVRŠINE RD-coatings


  • Zaštita svih vrsta krovnih površina Široki izbor boja hidroiozolacijskih premaza osigurati će trajnu vodonepropusnost i ljepotu svih vrsta krovova, krovnih ploče, balkona, terasa...

  • Obnova i popravak krovnih površina Proizvodi garantiraju dugogodišnju vodonepropusnost, neovisno o tome da li je upotrebljen premaz za kompletnu krovnu površinu ili za hitne i sitne popravke.

  • Premazi za visoku termo izolaciju Proizvodi koji se mogu nanjeti kao završni premazi na krovnim pločama reflektiraju sunčevu svjetlost, te izrazito smanjuju toplinu u prostorijama ispod.

METALNE POVRŠINE RD-coatings


Paleta premaza za metal je visoko tehnološko razvijeni sistem za protukorozivnu zaštitu svih metala, kako na bazi željeza-čelika, tako i za sve ostale metale. Posve sigurni za okoliš osiguravaju trajnu zaštitu za sve metalne površine i za sve tipove objekata ( krovovi, mostovi, spremnici za pitku vodu, brodovi,...)

protukorozivni premaz budućnosti RD-ELASTOMETAL je toliko unikatan i univerzalan premaz da ga upotrebljavamo gdje god zamislimo i to ne samo na metalnim površinama, već i na svim ostalim materijalima, kao što su: beton, PVC, staklo, keramika, drvo,tkanine, papir,...

Osim svoje trajne protukorozivne zaštite pruža i hidroizolacijsko- dekorativnu zaštitu.

ZIDNE POVRŠINE RD-coatings


  • Popravak i poboljšanje betonskih ili cementnih površina od bilo kojeg oštećenja (pukotine, otpadajući dijelovi žbuke,...)

  • Hidroizolacijsko – dekorativna zaštita fasada i unutarnjih zidova ( beton, opeka, predhodno bojani zidovi i ostale porozne ili neporozne zidne-fasadne površine ) koja jamči trajnu postojanost.

  • Akrilne boje za vanjske i unutarnje zidove koje ne blijede i ne gube elastičnost godinama.

  • Dekorativne perive boje za unutarnje zidove i stropove

  • Anti-grafitna zaštita

PODNE POVRŠINE RD-coatings


Podni premazi koje nudimo su za sve sadržaje, od sportskih igrališta, pješačkih staza, parking površina, garaža, tvorničkih hala, pa do hladnjača... Podni premazi su otporni na habanje i lako se održavaju.

UKOPANE POVRŠINE I OBJEKTI WESTOX


Hidroizolacijski premazi za unutarnje površine koji podnose hidrostatski tlak čak na 25 metara stupca vode, odn., 2,5 Bar-a. Vrlo pogodni za podrume, bunare, temelje..., gdje se ne može prići sa vanjske strane objekta. Injektirajući proizvodi za ukopane zidove i temelje pružaju hidroizolaciju pod visokim pritiskom u bilo koji materijal od kojeg je zid ili temelj izgrađen. Uzlazna vlaga koja zbog poroznosti zidova uništava zidove i armaturne konstruktivne elemente sa ovom se metodom uspješno eliminira. Polutekući premaz za desalinizaciju zidova i podova. Upotrebljava se za unutarnje i vanjske površine i otklanja sol iz svih vrsta materijala od kojih su građeni objekti. Jednostavno se nanosi i uklanja kao karton nakon sušenja.

Obnova i popravak krovnih površina Proizvodi garantiraju dugogodišnju vodonepropusnost, neovisno o tome da li je upotrebljen premaz za kompletnu krovnu površinu ili za hitne i sitne popravke.

Premazi za visoku termo izolaciju Proizvodi koji se mogu nanjeti kao završni premazi na krovnim pločama reflektiraju sunčevu svjetlost, te izrazito smanjuju toplinu u prostorijama ispod.
„OCINJE MARKETing“ d.o.o.
Vukovarska 30, 20 000 Dubrovnik-Hrvatska
Tel. ++385(20) 411-779, Fax. ++385(20)333-394
E-mail: ocinje-market@du.t-com.hr